Semineul a devenit obiectul indispensabil in casele noi, in case costruite modern, cu materiale eficiente, izolate termic corespunzator normelor. Semineul poate fi sursa principala sau alternativa de caldura a casei, sursa putin poluanta si foarte eficienta.
Semineele clasice, pe lemn sunt cele mai pretentioase. In cazul in care ati optat pentru acest tip de semineu va trebuie sa acordati o mare atentie cosului de fum – care se recomanda a fi “inspectat” de un cosar la inceputul sezonului rece, pentru indepartarea funinginii si cuiburilor de pasari depuse in timp -, cenusarului – curatarea sertarului pentru a permite o buna circulatie a aerului -, si combustibilului utilizat – lemn din esente sarace in rasini si cu procent redus de umiditate, in caz contrar existand pericolul degajarii insufiente de caldura, in combinatie cu vapori de gudron si apa care imbacsesc semineul.
Asadar, daca aveti un semineu si aveti nevoie de intretinere / verificare / inspectie / curatare focar si cos de evacuare, apelati cu incredere la noi. 
Va asteptam cu drag. 

Cere oferta de pret

X