Curatarea sistemului de exhaustare este mandatat de lege.
Grasimea de bucătărie călătorește în hota, prin filtrele hotei de aerisire, în tubulatura care duce la ventilatorul de evacuare de pe acoperiș. Grasimea este un combustibil care se poate aprinde la o simpla scanteiesi se poate raspadi în intreaga bucatarie si pana pe acoperis în câteva secunde, provocand daune severe si pierderi de vieți omenesti. Proprietarul sistemului de evacuare este pe deplin responsabil ca sistemul de evacuare sa fie în siguranta.
Abel Gazterm SRL ofera serviciul de curatare hote sisteme si instalatii de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor arse /sisteme de exhaustare, din bucatarie pana la acoperiș, pentru a se asigura că sistemul de evacuare este complet curățat conform standard-ului NFPA standard-96.
Abel Gazterm SRL curata hota, tubulatura, ventilatorul si acoperisul dacă este necesar. Noi chiar dovedim acest lucru prin sistemul nostru de verificare foto/video!
Curatarea sistemului de evacuare în mod regulat ofera siguranța atat pentru dvs., clientii si angajații dumneavoastră. Pe lângă curățarea hotei si sistemului de evacuare din bucatarie, Abel Gazterm SRL poate oferi mai multe servicii de valoare pentru restaurantul dvs., cum ar fi curatarea echipamentelor din bucatarie ori curățarea filtrului de aspirare / evacuare.
Serviciul de curatare hota restaurant are ca scop:
  • eliminarea riscului de incendiu si
  • asigurarea functionarii optime a hotelor profesionale.

 

Cere oferta de pret

X